HAC

HAC LogoParturi-kampaamo Hius Ateljee Center, eli tutummin HAC, on kolmannen polven parturi-kampaamo Kotkan Karhulassa. Perinteikäs, mutta silti niin nuorekas parturi-kampaamo toteuttaa hiustenleikkuut, värjäykset sekä hiustenhoitopalvelut kattavasti juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Etsitpä sitten piristävää kampausta arkeesi tai juhlallista lookia elämäsi unohtumattomimpiin hetkiin, tarjoamme sinulle aina ammattitaitoisen ja korkealaatuisen ratkaisun. Tasainen, korkealaatuinen palvelu on saanut aikaan sen, että asiakaspiirimme on hyvin laaja ja asiakkaamme saapuvat kampaamoomme pitkienkin matkojen päästä.

Parturi
Kampaamo
Lastenparturi
Hiustenpidennykset
Peruukit
Konsultointi
– Kauppa

Palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti monella saralla. Hiusten leikkuun ja värjäysten lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös laadukkaat hiustenpidennykset sekä peruukit ja muut korvaavan hiuksen tekniikat, kuten tupeet. Kampaamo- ja hiuspalveluiden lisäksi käytössäsi ovat ammattitaitoiset kauneusalan ammattilaiset, jotka huolehtivat ulkonäkösi huolittelusta. Haluamme auttaa ja opastaa sinua löytämään oman tyylisi tai vahvistamaan jo toimivaksi todettua lookkia.

Meiltä saat kätevästi myös tarvitsemasi tuotteet kotona käytettäväksi. Liikkeestämme löydät juuri sinun hiuksillesi sopivat hiustenhoitotuotteet sekä hiusvärit koulutetun ja rempseän henkilökuntamme opastuksella. Hiustesi kuntoon vaikuttaa jatkuvasti useat eri tekijät sekä arkiset askareet, ja siksi ne tarvitsevatkin säännöllistä hoitoa. Oikeilla hoitotuotteilla saat hiuksiisi uutta eloisuutta, joka ei varmasti jää keneltäkään huomaamatta! Autamme mielellämme myös tuotteiden oikeaoppisessa valinnassa ja käytössä, jotta löydät juuri itsellesi sopivimmat tuotteet.

Hiusmuotoilija Markus Juusti on kehittänyt vuosien kokemuksella kampaamoideologian, joka vastaa kokonaisvaltaisesti nykykuluttajan hiustenmuotoilun, -käytön ja -hoidon tarpeita. HAC:n toiminnan perusperiaatteena on tarjota palveluja, jotka kestävät käyttöä. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme osaavat muotoilla meillä leikatut hiuksensa taidokkaasti, helposti ja nopeasti myös itse.

Tiesitkö, että Hius Ateljee Center on suhteessa liikkeen kokoon nähden yksi Suomen suurimmista väriliikkeistä?