Kauppa

Hius Ateljee Centeristä löydät monipuolisen valikoiman hiustenhoitotuotteita moneen lähtöön. Tarjoamme kaupassamme kotimaisia, sekä koti- että ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja, Sim Sensitive -tuoteperheen ja Seven -hiustuotesarjan hiustenhoitotuotteita. Koska pyrkimyksenämme on tarjota asiakkaillemme aina parasta, hyödynnämme samoja laadukkaita tuotteita HAC:n parturi- ja kampaamopalveluissa.

Sim Sensitive

Meiltä löydät suositut Sim Sensitive -hiustuotesarjan brändit kuten Forme, System 4 & Bio Botanical, DS, Balmain Paris sekä Top Shelf 4 Men.

Kotimaiset Sim Sensitive -hiustenhoitotuotteet ovat olleet sekä ammattilaisten että kuluttajien suosiossa jo vuodesta 1994 lähtien, jolloin yritys aloitti monipuolisten ja hajusteettomien tuotteiden valmistuksen. Sim Sensitive onkin johtava hajusteettomien tuotteiden valmistuksen edelläkävijä, ja ne tuotetaan puhtaus- ja terveysnäkökulmat huomioivista raaka-aineista. Sim Sensitive on oikea valinta, kun etsit ammattitason hiustenhoitotuotteita jotka ovat hajusteettomia, korkealaatuisia ja sinun vaatimustesi mukaisia.

Seven

Kaupastamme saat tasokkaat Seven -hiustenhoitotuotteet kuten shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet. Pitkän kehitystyön tuloksena löydät nuorekkaat, raikkaat ja helppokäyttöiset tuotteet juuri sinun hiuksillesi sopivina. Yli 20 erilaista tuotetta sisältävä Seven -tuotesarja on suunniteltu monipuolisesti ja yksityiskohtaisesti kaikenlaisille hiustyypille sopivaksi, joten se sopii käyttötarkoituksiltaan jokaiselle.

Hius Ateljee Centerin Markus Juusti on yksi seitsemästä suomalaisesta Seven -hiustuotesarjan perustaneista huippukampaajasta. Seven tuotteet on suunniteltu erityisesti suomalaisille hiuksille. Seven -hiustuotesarja on kehitetty yhteistyössä kymmenien suomalaisten kampaajien ja satojen kuluttajien kanssa.