Palvelut


Parturi-kampaamo

Hius Ateljee Center on tarjonnut laadukkaita parturi– ja kampaamopalveluita jo kolmen sukupolven ajan. HAC pitää huolta myös perheen pienimpien kutreista ja kampauksista omassa Lasten parturi -osiossa.


Hiustenpidennykset

HAC:in henkilökunnan osaavissa käsissä saat itsellesi luonnollisen kauniit hiustenpidennykset ja tuuhennukset. Parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi käytämme hiustenpidennyksissä huippulaadukkaita Super remy -hiuksia, jotka tulevat ennalta valikoiduilta kasvattajilta.

Lue lisää Hiustenpidennykset -sivultamme!


Peruukit

Toimitamme täydellisesti istuvia ja aidon näköisiä peruukkeja sekä miehille että naisille. Haluamme, että tunnet olosi kauniiksi, luontevaksi ja itsevarmaksi. Siksi hiusmuotoilijamme suunnittelee jokaisen hiusten korvikeratkaisun henkilökohtaisesti kanssasi, jotta voimme taata varmasti mieleisen lopputuloksen ja peruukin istuvuuden. Liikkeessämme on peruukeille varta vasten suunnitellut tilat, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman luotettavasti.

Lue lisää Peruukit -sivuiltamme!


Konsultointipalvelut

Kauneudenhoitoon liittyvien palveluiden lisäksi Hius Ateljee Center tarjoaa konsultointia ja koulutusta eri ammattialojen toimijoille. Konsultoinnista vastaa Markus Juusti, jolla on vuosien kokemus sekä kampaajien että muiden alojen ammattilaisten kouluttamisesta. Konsultointi ja koulutukset tehdään aina yksilökohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää Konsultointi -sivultamme!


Kauppa

Liikkeemme yhteydessä sijaitsevasta kaupasta saat hankittua juuri sinun hiustyypillesi suunnitellut hiustenhoitotuotteet kätevästi ja nopeasti ammattitaitoisen henkilökuntamme opastuksella. Valikoimaamme lukeutuu kotimaisen Sim Sensitive -hiustuotesarjan suositut brändit, joita hyödynnämme myös kampaamopalveluissamme. Hius Ateljee Center tarjoaa lisäksi kotimaisen Seven -tuotesarjan tuotteita, joiden suunnittelusta on vastannut mm. HAC:in Markus Juusti.

Lue Lisää Kauppa -sivuiltamme!