Kampaamo

Perinteikäs, mutta nuorekas HAC

Perinteikäs, mutta nuorekas parturi-kampaamo Hius Ateljee Center toteuttaa hiustenleikkuut, värjäykset sekä hiustenhoitopalvelut kattavasti juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Etsitpä sitten piristävää kampausta arkeesi tai juhlallista lookia elämäsi unohtumattomimpiin hetkiin, tarjoamme aina ammattitaitoisen ja korkealaatuisen ratkaisun.

Hiusmuotoilija ja konsultti Markus Juusti on kehittänyt vuosien kokemuksella kampaamoideologian, joka vastaa kokonaisvaltaisesti nykykuluttajan hiustenmuotoilun, -käytön ja -hoidon tarpeita. HAC:n toiminnan perusperiaatteena on tarjota palveluja, jotka kestävät käyttöä. Olemme hyvin ylpeitä siitä, että asiakkaamme osaavat muotoilla meillä leikatut hiuksensa kehittämämme ideologian ansiosta taidokkaasti, helposti ja nopeasti myös kotona.

Tasainen korkealaatuinen palvelumme on saanut aikaan sen, että asiakaspiirimme on hyvin laaja ja asiakkaamme tulevat kampaamoomme pitkienkin matkojen päästä. Kanta-asiakkaitamme saapuu palveltavaksemme Kotkan ja Karhulan lisäksi myös Kymenlaakson alueelta sekä jopa Helsingistä ja Kuopiosta asti.

HAC:n henkilökunnan hyvä keskinäinen henki ja innostuneisuus näkyy myös asiakaspalvelun aitoudessa. Henkilökuntamme on kiinnostunut asiakkaiden hiusongelmista ja siksi hiusongelmien ratkaisu on suuri osa henkilökuntamme ammatillista vastuuta ja osaamistamme. Kun suunnittelet tuloa asiakkaaksemme, valmistaudu miettimään asioita, jotka ovat hiustesi kanssa sinulle vaikeita. Mieti millaisista muodoista hiuksissasi pidät ja millaisista muodoista/malleista et pidä, sillä silloin henkilökuntamme on parhaimmillaan luomaan juuri sinulle toimivimman ja sopivimman muodon ja tyylin hiuksiisi. Kaiken tämän lisäksi HAC:n henkilökunta haluaa auttaa ja opastaa sinua löytämään oman tyylisi tai vahvistamaan sitä.

HAC-kampaamo – Suomen suurin SenSido-väriliike

Tiesitkö, että Hius Ateljee Center on suhteessa liikkeen kokoon nähden yksi Suomen suurimmista väriliikkeistä? Tämä kertoo siitä, että HAC panostaa hiusten leikkuun ja muiden kampaamopalveluiden lisäksi erityisesti myös väriaineiden suunnitteluun ja värjäysten toteutukseen. Käyttämämme värit ovat alan huippulaatua ja ammattilaistemme käsissä saamme loihdittua mitä tyylikkäimmät värit asiakkaalle kuin asiakkaalle. Haluamme tarjota vain parasta, ja siksi panostamme paljon väriyhdistelmien tekemiseen. Näiden väri- ja muotoilutekniikoidemme ansiosta asiakkaidemme hiuksesi pysyvät muodossaan ja kiiltävät jopa kaksi kuukautta kovassakin rasituksessa.

HAC:n kehittämä väri-ideologia on pitkäkestoinen ja sen ansiosta niin sanotut “kampaamomatkat” ovat saaneet suuren suosion eri puolilla Suomea. Kampaamomatkoja on markkinoitu enimmäkseen kymenlaakson alueella, mutta ne ovat saavuttaneet suurta suosiota myös pidemmältä tulevien keskuudessa. HAC on hyin tunnettu omasta hiustenmuotoiluideologiastaan, jonka ansiosta asiakkaidemme on helppoa ja nopeaa kammata hiuksensa näyttäviksi ja muodikkaiksi myös kotonaan.